top of page
Kinderfeestje bij De Boomklever

Kies een natuurfeestje uit die bij jou past en vier het feestje waar iedereen vies mag worden.

Wil je jouw feestje in de natuur vieren? Stuur mij dan een berichtje.  

DSC05890.JPG
20190423_3B419651-4E14-4D98-9621-A24DF03
DSC05870.JPG
Natuurworkshop op je Kinderfeestje

Wil je een kinderfeestje vieren in de natuur? Dat kan. Ik vind het belangrijk dat alle kinderen de natuur kunnen ervaren. Kies een thema uit die je leuk vindt en ik maak een passende workshop voor op je kinderfeestje.

Richtlijn: 120,- excl. BTW voor max 10 kinderen.

Duur workshop 1,5 a 2 uur.

Ben je in de herfst of hartje winter jarig? Ook in de herfst en winter zijn er super leuke natuurworkshops te boeken. Overleven in de natuur, vuur maken, een spannende natuurtocht vol opdrachten en avonturen en beestjes zoeken.

DSC03252.JPG
WhatsApp Image 2019-05-19 at 19.49.10.jp
WhatsApp Image 2019-05-19 at 19.49.09.jp
DSC06422.JPG

Reacties kinderfeestjes

 

"Fijn hoe je op een heel natuurlijke manier de kinderen betrekt bij alles en ze daarnaast ook ruimte hebben om hun eigen ding te doen. Alle kinderen waren echt betrokken en deden actief mee. Dit ligt volgens mij ook aan de manier waarop jij het hebt neergezet." 

‘We hebben een superleuk feestje gehad! Uilen ballen pluizen, beestjes zoeken en tot slot schat zoeken. Met de activiteiten wist Mirjam heel goed aan te sluiten bij de belevingswereld van de kinderen. Het leukste feestje ooit zo riepen de meiden!’

"Het verjaardagsfeestje met Mirjam was een groot succes! Ze wist de aandacht van alle kinderen vast te houden met het uilenballen pluizen (ook de kinderen die het eerst een beetje eng vonden). En daarna gingen alle kinderen vol enthousiasme mee het bos in om diertjes te zoeken!"

Dank je wel voor het verjaardagsfeestje van onze zoon vandaag. We vonden het echt super geslaagd. We zaten nog na te denken over tips maar we vonden juist dat je een heel goede balans vond tussen verschillende activiteiten op verschillende plekken waardoor niemand verveelt raakte, iedereen lekker uit kon razen en er ook nog wat geleerd werd over de natuur! Ook de afwisseling met beestjes zoeken, plaatjes zoeken en een schat was wat ons (en volgens mij ook wat de kinderen betreft) heel leuk. We vonden ook dat je heel goed contact maakte met de kinderen en ook het feit dat je je best deed om hun namen te onthouden en bijvoorbeeld Ella er bij wist te trekken maakte volgens mij dat ze flink aan je lippen hingen. Vooralsnog dus niet zo heel veel tips maar vooral complimenten :-).

bottom of page