top of page
  • Foto van schrijverMirjam van der Laan

De Boomklever gaat weer beginnen

De Boomklever gaat weer beginnen. Olan is geboren, de groentes uit de moestuin zijn geoogst, de zon is gaan schijnen, de eerste paddenstoelen laten zich zien en ik maak mij langzaam klaar om mijn eerste workshops te gaan geven.


In november mag ik weer kinderen en volwassenen mee nemen de natuur in. We gaan ons weer verwonderen over alles wat we in het bos tegen komen. We leren wat we kunnen eten en hoe we kunnen overleven. We leren stil staan en anders kijken. We komen tot rust en maken verbinding met alles wat er om ons heen leeft.


Ik kijk er naar uit weer in en met het bos te mogen werken en mijn enthousiasme te delen met anderen. Maar het is ook heel spannend om weer aan de slag te gaan en weg te gaan van huis en baby. Om mijn aandacht te gaan verplaatsen van het gezin naar werken.


Vandaag heb ik voor het eerst sinds de geboorte tijd om heel even te werken. In het bos met ons huis op wielen. Ischa is een rondje aan het lopen met de kinderwagen en ik kan even bellen en mailen. In november start ik met het verzorgen van een teamuitje, ga ik natuurlessen geven op een BSO en ga ik samen met de kinderen weer verder met het onderhouden van het voedselbos bij de Julianaschool in Bilthoven.


Ik kijk er naar uit!


Tot in het bos! (en op het schoolplein)


Mirjam

50 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

留言


bottom of page