top of page
  • Foto van schrijverMirjam van der Laan

Sparrennaalden wodka

Buiten ligt er al 3 dagen sneeuw! Wat een geluk! En we hebben extra geluk want het lijkt wel alsof het alleen hier is gevallen en blijft liggen. Overal waar we geweest zijn afgelopen dagen lag er niets (meer).


Dus naar buiten! Sneeuwballen gevecht is favoriet hier. Ik zelf probeer meerdere keren naar het bos te gaan om te genieten van het prachtige witte bos en van de stilte van sneeuw.


Zo midden in dit winterse landschap lijkt alles verdwenen en verstopt. Maar zoals altijd in de winter zijn de den en de spar de trouwe groenblijvers. Hier wil ik dan ook graag weer eens wat nieuws mee uitproberen, dennennaalden wodka!

Ooit heb ik dit geproefd in een berghut in Bosnië waar ze dit zelf maakte. Heerlijk! Het is mij altijd bij gebleven. Nu ga ik zelf aan de slag. Ik moet wel geduld hebben want het is pas over 6 maanden klaar. Precies op tijd op mijn verjaardag. Een mooi geheugensteuntje want ik ben altijd bang dit soort projecten te vergeten.

Dus over 6 maanden meer nieuws over hoe het smaakt!


Voor nu vooral lekker struinen in de bossen. De sneeuw ligt er nog steeds (een beetje) dus wees welkom hier in onze bossen! 🌲

21 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page