top of page
  • Foto van schrijverMirjam van der Laan

Judosoor en Oesterzwammen

Als een kind zo blij in het bos. Ik ging kijken bij een dode berk voor een paar oesterzwammen. Ik oogsten er een paar. Ik draaide mij om en achter mij stond een vlier vol judasoor. Ik oogsten een paar judasoren. Ik keek nog eens naar de berk en zag aan de achterkant hoog op de stam nog meer prachtige oesterzwammen. Ik klom in de boom en oogsten er een paar. 🌳


Ik dacht op deze vierkante meter maar heel even te verblijven maar ik was zo een half uur verder. Hoe langer je stil staat hoe meer je ontdekt. Ik verbaas mij daar telkens weer over. Wat je allemaal NIET ziet! Wonderlijk! ❤️


Daarna er een heerlijk soepje mee gemaakt!23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page