top of page

Over mij

WhatsApp Image 2023-09-26 at 14.32.30.jpeg

In het nieuws!
 

Klik hier voor een mooi artikel over mijn werk met kinderen in de natuur. 

Klik hier voor een prachtig artikel over mijn wildplukwandelingen en wat wildplukken voor mij betekend.

Ook vind je mijn wandelingen terug bij De Wilde School! Zie de website voor meer informatie. 

wildplukken, teamuitje, natuur, teambuilding, teamuitjes, bedrijfdsuitje, bedrijfsuitjes, workshop, utrecht, deboomklever

Als kind zwom ik vol blijdschap in de zee. Weer of geen weer, ik was altijd in het water te vinden. Die blijdschap voel ik nog steeds als ik in de natuur ben. Die blijdschap zie ik bij kinderen en bij volwassenen als ze iet leren of ervaren in de natuur. Zo blij als een kind als je een paddenstoel gevonden hebt. Zo blij als een kind als je ziet dat je van dennennaalden thee kan maken. We worden blij van de natuur en dit wil ik overdragen in mijn workshops. Soms is alleen het zijn in de natuur al voldoende om deze blijdschap te voelen. We voelen ons verbonden met de natuur en weten dat het goed is. Door kennis en ervaring over de natuur op te doen wordt dit gevoel versterkt. Toen ik als docent werkte merkte ik dat ik les wilde geven buiten de vier muren. De natuur is het klaslokaal en ik laat mensen de juiste kant op kijken. Wat zie je? Zelf ontdekken en ervaren is mijn uitgangspunt.

De Boomklever biedt wildplukwandelingen en natuurworkshops aan in het bos, het park of op het schoolplein. Buiten in de natuur gaan we op ontdekking en gebruiken we al onze zintuigen. We leren over de natuur en van de natuur op een speelse spannende manier.  

Het is voor de ontwikkeling van een mens belangrijk in de natuur te zijn en voor de natuur is het belangrijk dat wij ons weer verbinden met de natuur. In de workshops leer je anders kijken en echt stil te staan. Je leert alles over de (eetbare) natuur om je heen. 

Tot in het bos!

wildplukken, teamuitje, natuur, teambuilding, teamuitjes, bedrijfdsuitje, bedrijfsuitjes, workshop, utrecht, deboomklever
bottom of page